Skip to main content

Wij zijn pas blij wanneer onze klant blij is.
En blije klanten geven graag een referenties!
Lees onze referenties en laat je overtuigen.

Referenties - Angelique Hulst van Bodyhoop over Gunfactor 10

“Het enthousiasme van Gunfactor 10 en de wijze waarop Gunfactor 10 het internet inzet om Bodyhoop een prominente rol in te laten nemen is voor mij een super goede match.  Gunfactor 10 blijft verrassend in het bedenken van online acties en het maken van (ook) zakelijke connecties om tot het beste resultaat te komen voor de Bodyhoop.  Het samenwerken met Gunfactor 10 voelt voor mij als het samenwerken met fijne collega’s die hetzelfde doel voor ogen hebben.”

Angelique Hulst 
Directeur Bodyhoop

Referenties - Tom Sebastian van ByTom over Gunfactor 10

“Gunfactor 10 heeft voor mij de juiste basis neergezet op gebied van Social Media. Daarnaast denkt Gunfactor 10 constant mee op gebied van verbetering en vernieuwing van mijn online activiteiten. Boven alles is het prettig samenwerken met Ineke en haar team. Ze doet wat ze zegt en zal altijd haar best doen om je te helpen met welke (online) vraag je ook stelt. Ik ben erg blij met onze samenwerking en beveel Gunfactor 10 van harte aan!”

Tom Sebastian
Beautystylist & Directeur ByTom

Referenties - Henriëtte Raap Scheele van Wijzer in Geldzaken over Gunfactor 10

“Ineke Kuiper van Gunfactor 10 is een online duizendpoot waarmee ik al twee jaar heel fijn samenwerk. Ze bekijkt zaken altijd van een positieve kant en zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt. Van veelzijdige kennis van het online domein, tot het maken van nieuwe websites, tot het succesvol inzetten van sociale media zoals Facebook. Ze werkt namens Gunfactor 10 heel gestructureerd en kan heel goed prioriteiten stellen. Ik ben heel blij met haar als onderdeel van het marketing-communicatieteam van Wijzer in Geldzaken!”

Henriëtte Raap-Scheele 
Communicatiemanager en woordvoerder Wijzer in Geldzaken

Referenties - Marjon Wemerman van Anita Nederland over Gunfactor 10

“Voordat wij kennis maakten met Gunfactor 10, worstelden wij met onze naamsbekendheid, identiteit en online zichtbaarheid. Gunfactor 10 heeft voor ons een paar mooie online acties bedacht die er toe hebben bij gedragen dat we nu ook op Social Media beter vindbaar zijn. De samenwerking met Gunfactor 10 heb ik als zeer plezierig ervaren. Ze komen hun beloftes na, denken mee en vinden altijd een oplossing waar je blij van wordt.”

Marjon Wemerman
Marketing & PR Anita Nederland BV

Referenties - Marten de Jong van Total Wall Concepts over Gunfactor 10

“Voordat ik Gunfactor 10 kende had ik nieuwe dingen zoals Twitter, Linked-in, nieuwsbrieven, blogs e.d geprobeerd in mijn eigen organisatie onder te brengen. Mijn mensen deden hun uiterste best en er ontstond wel iets, maar het stond niet op nr. 1.  Ik geloof in professionaliteit.  Op die wijze heb ik nu ook mijn online communicatie opgezet.  Gunfactor 10 ontzorgt de online communicatie en ik kan me weer richten op de dingen waar ik goed in ben.”

Marten de Jong
Directeur Total Wall

Referenties - Wendy Ripassa van Foreign Affairs over Gunfactor 10

“Ik wordt regelmatig getraind en voorzien van tips door Gunfactor 10 waardoor ik in mijn eigen tempo ingewijd raak in de wereld van Social Media.  Gunfactor 10 denkt mee met mij en mijn bedrijf  als het gaat om presentatie en online netwerken op een manier die bij mij past.”

Wendy Ripassa
Eigenaresse Foreignaffairs.nl

Leeg rozet van Gunfactor 10

“Het voordeel van Gunfactor 10 is dat ze de juiste mensen weten te vinden om ieder online project in goede banen te leiden. Ineke is voor mij mijn enige aanspreekpunt, ondanks dat ze met meerdere partijen samenwerkt. Gunfactor 10 doet wat wordt beloofd en denkt mee. Ik ben blij met de diensten van Gunfactor 10”

Gosse Burghgraef
Directeur Keukens.nl