Internet biedt heel veel kansen.
Welke online kansen passen bij jouw
organisatie en strategie?

Strategie & Concept

 Design & Creatie(f)

 Realisatie

 Online Marketing

Strategie

De strategie van jouw organisatie is meestal wel duidelijk.  Je hebt een duidelijk doel voor ogen.  Maar hoe kun je dat doel ook online behalen?

Wij verdiepen ons in jouw strategie. Door onze jarenlange ervaring op online gebied zien we snel welke kansen je misschien al een tijdje laat liggen en of deze kansen ook door jouw organisatie ingevuld kunnen worden.  Ben je er klaar voor?

Resultaat

De (aanwezige) strategie wordt verrijkt met de online strategie.  Online kanalen kunnen andere doelstellingen behalen of je huidige doelstellingen verbeteren. De juiste combinatie van offline en online inzet leidt tot maximaal rendement.

Concept

Is de strategie éénmaal helder, dan werken we een concreet stappenplan voor je uit, waarmee je inzicht krijgt in de wijzigingen voor je organisatie.

Wat betekent het voor jouw medewerkers wanneer je start met sociale media?  Wie wordt verantwoordelijk gesteld voor de sociale media? Indien je online wilt communiceren met je klant, wanneer en hoe vaak zou je de klant dan moeten informeren en voldoet de aanwezige contact informatie aan de eisen?

Resultaat

Door het concept verder uit te werken, krijgen organisatie goed inzicht in de impact van online communicatie. Wanneer dit goed inzichtelijk is, kan gestart worden met de invulling van deze activiteiten.

Bodyhoop.nl

Klik door naar de portfoliopagina van Wijzer in Geldzaken door Gunfactor 10

Wijzer in Geldzaken

Klik door naar de portfoliopagina van Week van het Geld door Gunfactor 10

Week van het geld