Skip to main content

Bij het realiseren van een project
is een goed team en goed projectmanagement
onmisbaar

Strategie & Concept

 Design & Creatie(f)

 Realisatie

 Online Marketing

Realisatie

Afhankelijk van de wensen en doelstellingen stellen we een optimaal team samen dat de klus voor jou klaart. We vinden het belangrijk om onze klant te ‘ontzorgen’ en denken daarom zoveel mogelijk mee en vooruit.

Onze klanten krijgen altijd één contactpersoon, ondanks dat een team soms uit meerdere personen bestaat.  Deze contactpersoon is de ‘spin in het web’ en houdt zowel de planning als de wensen van de klant in de gaten.

We zijn trots op het feit dat we tot nu toe nog geen enkele deadline hebben gemist. Behalve dan de realisatie van onze eigen website ;-)

Doen wat je zegt

Doen wat je zegt is een vanzelfsprekendheid voor Gunfactor 10. Door de jaren heen hebben wij ons wel eens verwonderd dat dit blijkbaar niet voor iedere organisatie of persoon een standaard eigenschap is.  Vandaar dat we het extra willen onderstrepen.

Wanneer je een project aangaat met Gunfactor 10 is helder communiceren, de klant op de hoogte houden en regelmatig afstemmen een onderdeel van de samenwerking en de realisatie.  Ons team werkt niet alleen samen, wij werken samen met de klant zodat we ook samen trots kunnen zijn op het resultaat.

Bodyhoop.nl

Klik door naar de portfoliopagina van Wijzer in Geldzaken door Gunfactor 10

Wijzer in Geldzaken

Klik door naar de portfoliopagina van Total Wall Concepts door Gunfactor 10

Total Wall

Klik door naar de Facebook Apps portfoliopagina van Anita door Gunfactor 10

Anita Facebook Apps