Ideeën vallen of staan met een uitgedacht
proces en ontwerp dat aansluit
op jouw communicatie!

Strategie & Concept

 Design & Creatie(f)

 Realisatie

 Online Marketing

Creatie(f)

Jij hebt een doel voor ogen met je bedrijf en wil daar onder andere het internet voor inzetten.  Jouw strategie heb je duidelijk voor ogen en je weet ook welke stappen je moet zetten, maar dan…

In opdracht van jou, of samen met jou denken we creatief na over de mogelijke manieren waarop je jouw doelstelling online kunt bereiken.  We denken niet alleen na over welke online middelen we in gaan zetten, maar in deze fase denken we ook na over hoe we deze middelen binnen jouw organisatie kunnen inbedden.

Design

Wanneer de doelstellingen en aanpak van de online activiteiten helder zijn, starten we met de design fase.  Dat kan een website-ontwerp zijn, maar bijvoorbeeld ook de beelden voor een nieuwe campagne of de uitstraling van een nieuwe Facebook App. Afhankelijk van het budget en de wensen pakken we dit zelf of (samen) met onze freelance designers op.

Het design proces doorlopen we totdat het design ‘jouw gevoel’ heeft gepakt en uitstraalt waar jij als organisatie voor staat.  Design is erg belangrijk in het traject. Zoals ‘de kleren de man maken’ kan een design jouw organisatie maken.

Bodyhoop.nl

Klik door naar de Facebook Apps portfoliopagina van Anita door Gunfactor 10

Anita Facebook Apps

Klik door naar de portfoliopagina van de Pensioen3daagse door Gunfactor 10

Pensioen 3-Daagse

Klik door naar de Facebook Apps portfoliopagina van Tom Sebastian door Gunfactor 10

Tom Sebastian Facebook Apps