Hoe financieel bewust is Nederland?
Op welke wijze kunnen we dit bewustzijn vergroten
en hoe kunnen we dit online organiseren?

Over Wijzer in Geldzaken

Het platform Wijzer in geldzaken heeft als doelstelling het vergroten van financieel bewustzijn in Nederland.  Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten bundelen om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen.

De wens

“Wijzeringeldzaken.nl is een belangrijk online communicatiemiddel waarmee wij de Nederlander beter willen bereiken. Op welke wijze kunnen we het internet optimaal inzetten?”

Onze oplossing

In 2015 is de website volledig overgezet naar een nieuw (online) platform zodat de website naast het nieuwe jasje, ook responsive en beter ‘onderhoudbaar’ is gemaakt. Het CMS achter de site is erg flexibel en geoptimaliseerd voor SEA. Daarnaast bevat het diverse ‘handigheden’ zoals eenvoudig gebroken links vinden en flexibele opbouw van pagina’s.

Naast de uitgebreide offerte aanvraag, heeft Gunfactor 10 ook het projectmanagement georganiseerd om de website op het juiste moment (en binnen de planning) met de juiste samenwerkingspartners te lanceren.

Resultaat

Het resultaat is een professionele responsive website met een substantieel stijgende lijn in bezoekersaantallen en bekeken pagina’s.   Naast de resultaten in cijfers, is de website ook erg flexibel in onderhoud wat tot besparing en effectiviteit leidt.

Begeleiding acquisitie- en offertetraject / Projectmanagement / Oplevering

Wijzer in Geldzaken voorbeeld 1 door Gunfactor 10
Wijzer in Geldzaken voorbeeld 2 door Gunfactor 10
Wijzer in Geldzaken voorbeeld 3 door Gunfactor 10
Wijzer in Geldzaken voorbeeld 4 door Gunfactor 10

Meer van ons werk

Bodyhoop.nl

Klik door naar de portfoliopagina van Wijzer in Geldzaken door Gunfactor 10

Wijzer in Geldzaken

Klik door naar de portfoliopagina van Total Wall Concepts door Gunfactor 10

Total Wall

Klik door naar de Facebook Apps portfoliopagina van Anita door Gunfactor 10

Anita Facebook Apps