Zeg eens eerlijk…
Hoe vaak denk jij na over je pensioen?
Is ver van je bed toch? En toch is het belangrijk je erin te verdiepen…

Over Pensioen 3-Daagse

De Pensioen3daagse is een initiatief van Wijzer in geldzaken. De Pensioen3daagse is een jaarlijks terugkerend initiatief met als doel de pensioencommunicatie aan werknemers centraal te stellen. Gunfactor 10 heeft bij editie 2014 en 2015 haar ondersteuning mogen verlenen en kijkt uit naar de ondersteuning in 2016!

De wens

Voor de Pensioen3daagse is het belangrijk een website te ontwikkelen die eenvoudig is in onderhoud, flexibel is in vormgeving en helder communiceert over de Pensioen3daagse. Deelnemers moeten zich eenvoudig kunnen aanmelden.

Onze oplossing

Omdat Gunfactor 10 ook zorg heeft gedragen voor de vernieuwde ontwikkeling van wijzeringeldzaken.nl is de ontwikkeling van de Pensioen3daagse gezamenlijk aangevraagd om tot een ‘Wijzer in geldzaken’ eindproduct te komen.

Het resultaat is een super flexibele website waardoor de website in 2015 als belangrijk verlengstuk heeft gewerkt in de communicatie over de Pensioen3daagse. In 2015 is voor de Pensioen3daagse een zogenaamde Toolkit ontwikkeld, waarmee de werkgever eenvoudig(er) kan communiceren over pensioen met haar medewerkers.

Ook is de tool, www.watmoetikdoenvoormijnpensioen.nl als communicatie weggezet in Nederland en konden partners van Wijzer in geldzaken via de toolkit deze tool ook op de eigen website plaatsen.

Begeleiding acquisitie- en offertetraject / Projectmanagement / Creatief / Oplevering

Pensioen3daagse voorbeeld 1 door Gunfactor 10
Pensioen3daagse voorbeeld 2 door Gunfactor 10
Pensioen3daagse voorbeeld 3 door Gunfactor 10

Meer van ons werk

Bodyhoop.nl

Klik door naar de portfoliopagina van Wijzer in Geldzaken door Gunfactor 10

Wijzer in Geldzaken

Klik door naar de portfoliopagina van Total Wall Concepts door Gunfactor 10

Total Wall

Klik door naar de Facebook Apps portfoliopagina van Anita door Gunfactor 10

Anita Facebook Apps