Hoe bereik je Win – Win – Win?
Door voor een bestaande klant
een goede actie te bedenken
en deze te combineren met een nieuwe klant

Over Anita

Bijzondere lingerie en badmode, geniale pasvorm, comfort zonder compromissen en hoge kwaliteit: Daarvoor staat de onderneming Anita Dr. Helbig al meer dan 125 jaar! ANITA verkoopt ook erg goede sportBH’s en daar zag Gunfactor 10 mogelijkheden voor een samenwerking met een andere klant van haar: Bodyhoop.

De wens

In dit project kwam de vraag aan ANITA juist vanuit Gunfactor 10. “Zouden jullie, samen met onze klant Bodyhoop, ook een Facebook module willen inzetten, waarbij we zowel jullie product (sport BH) als de Bodyhoop promooten?”

Onze oplossing

Gunfactor 10 gelooft in optimale samenwerking en ging daarom voor haar klant ‘Bodyhoop’ op zoek naar een partner die in samenwerking een online module zou willen laten ontwikkelen. De oranje / zwarte BH van ANITA paste precies bij de kleuren van de Bodyhoop. Daarnaast zijn het beide sportproducten. Met die insteek zijn we gaan praten met ANITA, waar we een enthousiaste klant aan hebben overgehouden. Voor ANITA (en Bodyhoop) hebben we 2 keer een online module ontwikkeld op Facebook (responsive en volgens alle regels van Facebook) waar we elkaars fans blij konden maken met een combinatie van Bodyhoop en sport BH.

Resultaat

Het resultaat werd een mooie online actie met enorm veel deelnemers, de opbouw van een database waarmee beide merken kunnen communiceren en een fijne samenwerking die ook in 2016 een vervolg krijgt.

Strategie & concept / Design & creatie Facebook App / Realisatie Facebook App / Oplevering / Online Marketing

Facebook Apps voorbeeld 1 voor Anita door Gunfactor 10
Facebook Apps voorbeeld 2 voor Anita door Gunfactor 10
Facebook Apps voorbeeld 3 voor Anita door Gunfactor 10
Facebook Apps voorbeeld 4 voor Anita door Gunfactor 10

Meer van ons werk

Bodyhoop.nl

Klik door naar de portfoliopagina van Wijzer in Geldzaken door Gunfactor 10

Wijzer in Geldzaken

Klik door naar de portfoliopagina van Total Wall Concepts door Gunfactor 10

Total Wall

Klik door naar de Facebook Apps portfoliopagina van Anita door Gunfactor 10

Anita Facebook Apps