Mijn studententijd was een super leuke ervaring en ik zou zo weer terug willen springen in de tijd. Na mijn studententijd had ik het geluk te worden aangenomen bij één van de leukste bedrijven om te starten na je studie; het management traineeship van Ormit. Vanuit dat traineeship kwam ik terecht bij Intres, wat ondertussen Euretco heet en waar ik met veel plezier meer dan 10 jaar heb gewerkt op de marketingafdeling. Ik was daar verantwoordelijk voor het opstarten en het doorontwikkelen van de internetafdeling.

Neem het heft in eigen handen

Ik geloof dat het erg belangrijk is dat je met plezier naar je werk gaat. Je besteed er immers het grootste deel van je tijd en wanneer dat zonder plezier gaat, moet je echt eens kritisch kijken naar wat je kunt veranderen. Het kan ook gewoon zijn dat je bent uitgeleerd en op zoek moet gaan naar iets nieuws. Neem vooral het heft in eigen handen en houd je werkgever niet verantwoordelijk voor alles.

Samenwerking met collega’s

In mijn periode bij Intres had ik heel veel prettige collega’s. Ieder met een eigen expertise en de meesten met veel passie voor hun werk. Het contact is altijd goed gebleven en zoals in een eerdere blog beschreven, werk ik nog samen met veel mensen van destijds.

LINDA communicatie

LINDA communicatie is één van de partners die ik daarom graag aan jullie voorstel. LINDA communicatie bestaat deze maand precies 5 jaar. Destijds voor Linda een onzekere sprong in het diepe die heeft uitgepakt tot één van de beste keuzes uit haar leven.

Heel veel communicatie

Ondertussen heeft Linda met haar bedrijf prachtige tekstproducties mogen maken, ontroerende interviews gehouden en uitdagende websites mogen vullen. Harde deadlines moeten halen, commerciële boodschappen mogen overbrengen en wervende mailings opgesteld. Nauwe perscontacten opgebouwd, actuele trendpagina’s samengesteld, lokale evenementen gesponsord, geschreven over feestelijke openingen van klanten, exotische reisreportages gemaakt én ga maar even door.

Haar klanten zijn eenmanszaken maar ook grote bedrijven. Die begeven zich zowel in de vriendelijke zorgsector als het zakelijke bedrijfsleven en alles wat hier tussenzit. Zonder samenwerking komt er geen enkele communicatie-uiting tot stand.

Samenwerking in plezier

Door de samenwerking met LINDA communicatie hebben we ieder binnen ons eigen expertise één doel voor ogen; het juiste resultaat voor die klant. En daar gaan we elk op onze unieke manier ver in.

‘Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’; dat spreekwoord gaat voor zowel Gunfactor 10 als LINDA communicatie op. Elke keer worden we blij wanneer we (met elkaar) resultaat behalen. Volgens afspraak. Volgens deadline. Op gevoel. Dus ook keuzes maken en soms nee durven zeggen.

Had ik het al gezegd? Passie en plezier voel je wanneer je blij wordt van je werk. Plezier ontstaat niet alleen door de inhoud, maar ook door een fijne samenwerking en het resultaat. Op naar nog heel veel mooie jaren, in samenwerking met mensen die allen met passie en met oog voor resultaat werken.

Ineke