Wanneer je zoekt naar waar samenwerking voor staat, vind je onder andere volgende uitleg: ‘Het richten van de inspanningen van twee of meer personen of instanties op hetzelfde doel.’ Zo simpel is het. Samenwerking betreft werken naar hetzelfde doel. Dat doel kan heel duidelijk zijn. Bijvoorbeeld een nieuwe website. Maar toch kan het gebeuren dat die website niet wordt ontwikkeld of het eindproduct niet naar tevredenheid is van de klant. Hoe kan dat? Want we werken toch samen naar dat doel?

Het juiste resultaat?

Natuurlijk kan het eraan liggen dat iemand niet zo eerlijk is geweest over zijn kwaliteiten. Het kan ook zijn dat de opdracht van de klant niet helder genoeg is geweest en zo kun je nog 1.000 redenen verzinnen waarom een, op het eerste gezicht goede samenwerking, toch niet tot het juiste resultaat leidt.

Vertrouwen

Bij Gunfactor 10 zijn we echter van mening dat een goede samenwerking áltijd tot het juiste resultaat kan leiden. Om dat te realiseren heb je echter in de samenwerking nog iets extra’s nodig en dat is vertrouwen. Vertrouwen is op zich een aparte blog waardig, maar voor deze blog vind ik het van belang om het in één adem te noemen met samenwerking. Wanneer er vertrouwen is in de partijen die voor jou een product of dienst opleveren, maak je de samenwerking, het toewerken naar het gezamenlijke doel, een stuk eenvoudiger.

Samenwerken met Gunfactor 10

Als mensen mij vragen waar ik het meeste trots op ben in mijn carrière, dan weet ik altijd meteen het antwoord. Door de jaren heen heb ik heel veel samengewerkt met collega’s en leveranciers. Al deze collega’s en leveranciers willen nog steeds graag met mij samenwerken en daar ben ik trots op.

Het team Gunfactor 10

Mét trots presenteer ik daarom graag het team van Gunfactor 10 dat (soms) al meer dan 15 (!) jaar samenwerkt. Altijd met één doel voor ogen en altijd in vol vertrouwen.

Marc, Don, Jeroen, Judy, Linda en Pete(r), hartstikke bedankt dat ik van jullie expertise gebruik mag maken. Iedere keer opnieuw. Ik hoop op nog heel veel jaren fijne samenwerking!

Ineke