Met veel trots ondersteunt Gunfactor 10 vanaf de start het product Bodyhoop! Een fitnesshoelahoep waarmee je sterker, fitter en strakker wordt! Destijds was ik meteen overtuigd. Ik ben niet een echte sportster. Ik ben ook niet het type dat iedere avond op de bank gaat zitten met een zak chips, maar ik denk dat ik er een beetje tussenin zit. En toen kwam destijds de Bodyhoop en was ik meteen verkocht.

Hoelahoepen

Hoelahoepen kon ik vroeger als de beste en toen ik de Bodyhoop oppakte, bleek ik het nog niet te zijn verleerd.  Rechtsom ging eenvoudig, maar linksom had ik wat training nodig, kan ik me nog herinneren.  Nu kan ik beide richtingen eenvoudig ronddraaien en houd ik het zomaar een half uurtje vol.

Bekendheid in Nederland

Met Angelique, de bedenkster van de Bodyhoop, heb ik vanaf de start regelmatig gebrainstormd over hoe we de Bodyhoop meer bekendheid konden geven in de Nederland. Nu we volgend jaar zo’n 10 jaar (!) verder zijn, ben ik super trots op wat Angelique ondertussen heeft neergezet met en rondom de Bodyhoop en dat ik daar mede een steentje aan bij hem mogen dragen.

Enthousiaste groep volgers

Vanuit Gunfactor 10 is met name ondersteuning gekomen op gebied van website ontwikkeling en opzetten en onderhouden van sociale media.  En alhoewel het natuurlijk goed uitkomt om mijn voorkeur uit te spreken, kan ik zeggen dat Bodyhoop in mijn ogen de meest enthousiaste en positieve groep volgers heeft die ik ken.  Iedere keer word ik weer verrast door de lieve, opbouwende, vriendelijke woorden die onze volgers op de sociale media plaatsen.  Sommige volgers helpen ons zelfs bij het beantwoorden van vragen die online worden gesteld en stimuleren elkaar om vooral door te zetten.  Daar word je toch blij van?

Thuiszitchallenge

Nu we in de Coronatijd veel meer thuis zitten, bedacht Angelique meteen de #thuiszitchallenge waarmee je voor administratiekosten jezelf sterk, strak en fit hoepelt tijdens deze Coronatijd.  Voor het kleine bedrijf dat Bodyhoop nog steeds is, vind ik het bijzonder dat er vaak zo’n 500 of meer deelnemers zijn in onze challenges.

Mijn winkel

Het valt je misschien ook op dat ik praat over ‘onze challenges’ en ‘onze volgers’.  Doordat Angelique mij vanaf het begin heeft betrokken in haar strategie en aanpak om Bodyhoop op de kaart te zetten, voelt het voor mij alsof het ook een beetje ‘mijn winkel’ is.  En dat brengt me op de wijze waarop we als Gunfactor 10 het liefst samenwerken. Open, eerlijk en win-win denken. Deze attitude brengt je het verst.

Positief product

Met Bodyhoop blijven we onderstrepen dat je op een leuke manier sterker, strakker en fitter kunt worden.  Vanuit die gedachte zijn ook www.healthyapp.nl en het net nieuw gelanceerde www.fitgirl.nl (het jaarprogramma van Bodyhoop) gestart. Naast de Bodyhoop is ook de ‘Smart fitness hoelahoep’ ontwikkeld, waarmee je jouw activiteit kunt meten en doelen kunt stellen om bijvoorbeeld iedere dag 100 calorieën te verbranden.  Je verbrandt op zo’n moment niet alleen calorieën, maar versterkt ook je buikspieren en deze worden snel zichtbaar!   Heb je een extra stimulans nodig? Geef je dan op voor één van de vele challenges die Bodyhoop organiseert.  Afname van zo’n 25 cm (!) op buik, billen en benen wordt regelmatig na een 30 dagen challenge behaalt!

Acties via Instagram en Facebook

Af en toe verloten we ook een Bodyhoop via Facebook en Instagram. Het aantal deelnemers tijdens zo’n verloting loopt eenvoudig op tot 1.000 en zelfs ruim 1.500 reacties.  Zonder advertentiebudget voor deze acties zijn dat enorme aantallen die bij ons het gevoel onderstrepen dat we een leuk, goed en positief product leveren, met veel enthousiaste volgers.  Wie weet heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar het product? Neem dan vooral een kijkje op www.bodyhoop.nl

Veel buikspierplezier toegewenst!

Ineke