Zo… dat heeft even wat maanden inspanning gekost. We wilden al heel lang een nieuwe website. Gunfactor 10 is de afgelopen jaren gegroeid op diverse manieren en met een nieuwe site wilden we jou, als bezoeker op deze site daar ook in betrekken.   Maar, wat moeilijk is het om daadwerkelijk een eigen site opnieuw te ontwikkelen. Of misschien wel, om de tijd te maken en daadwerkelijk voor jezelf aan de slag te gaan.

De start van Gunfactor 10…

In 2011 had ik besloten voor mezelf te starten.  Na veel mooie jaren bij mijn vorige werkgever had ik ontdekt het werk nog steeds leuk te vinden, maar de uitdaging te zoeken door mijn werk zelfstandig te gaan doen.

Als je veel tijd hebt, krijg je ook meer ‘creatieve invallen’. In mijn eerste jaren met Gunfactor 10 heb ik, in mijn eigen beleving ;-), enorm veel sublieme ideeën gehad, waarmee ik aan de slag zou gaan en mijn eigen bedrijf zou neerzetten. Natuurlijk was er wel het issue hoe ik dat dan financieel zou doen, maar tja, als je nog startende bent en alle tijd hebt, moet je je vooral niet laten tegenhouden door dat soort remmende gedachten toch?

Nu 5 jaar later…

De ideeën zijn er nog en gelukkig het geloof in deze ideeën ook. Ondertussen heb ik echter ook al heel veel mooie projecten voor klanten mogen opleveren en enorm veel geleerd over mezelf, mijn ondernemerskwaliteiten en mijn valkuilen.

Veel van de projecten die ik met Gunfactor 10 heb opgeleverd zijn in samenwerking gegaan met mijn oud collega’s, die ik vertrouw en waarvan ik weet dat zij de juiste expertise hebben.  Ik ben er trots op dat we nog steeds met zoveel plezier en professionaliteit samenwerken.

Groei

Op dit moment zijn we zoekende naar hoe we Gunfactor 10 op zo’n manier kunnen laten groeien, dat het prettig blijft voor mezelf, maar ook erg leuk is om te zien wat we allemaal met elkaar kunnen neerzetten. Een belangrijk ding is de afgelopen jaren namelijk niet veranderd in mijn overtuiging. Als je een mooi project wilt opleveren, doe je dat met elkaar! En … als je met elkaar werkt, is het verrotte belangrijk dat je elkaar iets blijft gunnen. Zowel als leverancier, maar ook als klant richting de leverancier.

De naam Gunfactor 10

Ik ben trots op de naam Gunfactor 10 omdat ik geloof dat deze bij mij past en bij de mensen met wie ik samenwerk. Maar wat ik nog veel leuker vond om te ontdekken tijdens de afgelopen jaren is dat de naam ook bij mijn, of eigenlijk ‘onze’, klanten past. We hebben klanten waar we trots op zijn omdat ze ons oprecht betrekken in hun projecten en ons als ‘sparringpartner’ meenemen in bijzondere besluiten. Het vertrouwen is daar.

Een nieuwe site en een nieuw voornemen.

Vanaf nu zal ik af en toe schrijven over interessante opdrachten, onze belevenissen en de ontwikkeling (of het juist nog niet ontwikkelen) van eigen ideeën.  Natuurlijk strooi ik dan af en toe ook met mijn eigen mening.

Ik hoop dat ik jullie daarmee kan betrekken in waar Gunfactor 10 voor staat:

“Door elkaar het allerbeste te gunnen, krijg je de beste samenwerking en de mooiste resultaten.”

Een heel gelukkig, gezond en inspirerend 2016 toegewenst en tot snel!

Ineke