Op het eerste gezicht hebben een Facebookgroep, tabata en Gunfactor 10 helemaal niets gemeen, echter… na het lezen van deze blog, snap je de combinatie en word je er misschien wel net zo vrolijk van als ik!

Bodyhoop

Sinds het begin van Gunfactor 10 werken wij voor een hele leuke klant genaamd Bodyhoop. De Bodyhoop is een verzwaarde sporthoepel waarmee je jouw buikspieren stevig aan het werk zet op een leuke manier.

Hoelahoepen

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik niet meteen het sportieve type ben. Soms zou ik het wel willen, maar ik heb gewoon meestal leukere dingen te doen dan sport, dus het schiet er regelmatig bij in. Van de Bodyhoop was ik vanaf dag één fan. Vroeger kon ik als de beste hoelahoepen en dat deed ik dan ook regelmatig. De Bodyhoop beloofde mij dat ik door het ‘hoelahoepen’ tegelijkertijd zou werken aan mijn buikspieren, mijn ‘core-stability’, mijn onderrug en mijn bovenbenen. I-dee-aal! Ik kan gewoon voor de TV mijn oefeningen doen en stiekem bel ik ook wel eens op hetzelfde moment :-) Het leuke is, het werkt écht! Maar goed, ik zal niet teveel reclame maken.

Bodyhoop workout center

Ondertussen is Bodyhoop al meer dan 5 jaar onze klant en hebben we aan de wieg gestaan van vele leuke projecten samen. Als je een Bodyhoop koopt, krijg je ook meteen een mini-workout en een stretchband voor die kipfiletjes die onder sommige armen hangen ;-) Maar… er is meer. Gunfactor 10 heeft in samenwerking met Bodyhoop ook het Bodyhoop workout center ontwikkeld. In deze omgeving krijg je specifieke Bodyhooplessen van Sarah. Je kunt die lessen op ieder moment openen via je I-pad, telefoon of computer en je kunt aan de slag! Je kunt kiezen uit de Workout Pro (5 weken intensieve lessen) of een 30 dagen challenge. Iedere dag opent zich dan een nieuwe uitdaging in het Workout center die je vervolgens kunt uitvoeren.

facebookgroep-tabata-gunfactor10-workoutcenter-Bodyhoop

Bodyhoop challenge

Nu zoeken we regelmatig naar nieuwe verrassingen voor de klanten van Bodyhoop en zo hadden we bedacht dat we de Challenge wel eens wilden uitproberen met een grote groep klanten. Niet alleen omdat we heel nieuwsgierig zijn naar de reacties en persoonlijke resultaten, maar ook omdat we op die manier kunnen ontdekken of mensen daadwerkelijk meer gemotiveerd raken om een (online) programma gezamenlijk te doen. Na een oproep via Facebook kregen we heel veel reacties binnen. Mensen die daadwerkelijk een échte Bodyhoop hadden konden kostenloos meedoen. Deze groep hebben we verzameld in de ‘Facebook groep’ Bodyhoop Challenge mei-juni 2016.

Huidige situatie

Ondertussen zit ik zelf nog midden in de Challenge. Ik zet zelfs mijn wekker ‘s morgens een half uurtje eerder (!) omdat ik mijzelf als doelstelling heb gesteld deze challenge daadwerkelijk 30 dagen vol te houden, zodat ik een volgende keer toch met recht kan zeggen dat ik ‘best sportief’ ben, maar gewoon andere prioriteiten stel ;-)

Tabata en de resultaten

En daar is ‘ie al… de Tabata oefening zit regelmatig tussen mijn ‘challenge’ oefeningen en ik vind hem heerlijk! Als ik eerlijk ben vind ik het sowieso heel erg leuk dat ik iedere dag ‘gechallenged’ wordt om die Bodyhoop weer op te pakken. Gunfactor 10 heeft nu niet alleen het ‘workout center’ technisch ontwikkeld, maar ervaart hem nu ook voor 100% en ik ben er trots op! Daarnaast ben ik ook trots op het feit dat we zo’n super leuke klant hebben die dit soort ‘nieuwigheden’ bedenkt en vervolgens ook daadwerkelijk ontwikkelt.

Een Facebookgroep, Tabata en Gunfactor 10

Ik zou hier best een lange blog van kunnen maken, maar hoop dat ik de essentie heb kunnen vangen van waarom ik deze blog heb geschreven. De filosofie achter Gunfactor 10 is dat als je anderen het beste gunt, je de mooiste resultaten bereikt. Die resultaten zie ik in deze combinatie niet alleen in de samenwerking met onze eigen klant(en), maar ook in wat onze klanten weer voor hun klanten doen!  Op dag 13 van de challenge waren we met z’n allen al 119 cm en 16,3 kg minder in omvang en gewicht (!!!) We ervaren in de Facebookgroep een super goede vibe en we leren enorm veel van alle reacties en ervaringen. Win-Win-Win wat mij betreft en ik schrijf er in de toekomst zeker nog een vervolg over!

Ineke