Als enthousiaste ondernemer heb ik hier al een aantal weken over nagedacht en weet nog steeds niet of dit dan de juiste weg is, maar tsja… als ik niets doe, dan weet ik in ieder geval zeker dat ik geen resultaat behaal. Dus ik ga via deze blog een poging wagen.

Ondernemerschap

Alweer ruim 6 jaar geleden ben ik gestart met Gunfactor 10. Door de jaren heen heb ik, samen of alleen, al heel veel mooie projecten mogen realiseren voor onder andere Bodyhoop, Wijzer in geldzaken, Cosmo, Inglot Cosmetics, Tom Sebastian en meer…

Eigen projecten

Naast alle projecten die ik met liefde draai voor de klanten van Gunfactor 10, heb ik al heel lang de droom om een eigen project verder te ontwikkelen. Hiervoor had ik één van de beste ondernemers gestrikt, maar door gezondheidsproblemen is onze samenwerking op dit moment niet optimaal mogelijk. Ik hoop van harte dat we in de toekomst weer samen kunnen vlammen!

Samenwerking

In mijn vorige blogs vertelde ik al dat ik geloof dat je de beste projecten draait wanneer je goed met elkaar kunt samenwerken. Ik ben daarom nu op zoek naar iemand waar ik enorm goed mee kan samenwerken! Maar… dat is nog niet alles.

Ik zoek een enthousiaste ondernemer met tijd voor ondernemen

Ik ben op zoek naar een enthousiaste ondernemer die sterk is in het online ontwerpen van websites. Daarnaast kan hij / zij ook strategisch nadenken over op welke wijze je een online product in de markt zet. Ik zoek daarnaast oprecht enthousiasme, creativiteit en een goed klankbord om een idee dat ik heb, daadwerkelijk tot bloei te laten komen.

Wat bied ik?

Ik zou met jou graag mijn idee delen en samen ervoor zorgen dat we het online gaan realiseren. Ik heb budget (en bouwers) beschikbaar om het project te laten bouwen. Jij wordt mede-eigenaar van het project dat we samen neerzetten. We gaan dus als het ware samen ondernemen!

Ben jij de persoon die ik zoek?

Ben jij die ondernemer (ZZP-er) die op zich voldoende inkomsten genereert, maar op zoek is naar samenwerking en een uitdaging om ook online iets op te bouwen?  Heb je ervaring met online ontwerp en strategie? Neem contact met mij op en ik trakteer je ten eerste op een heerlijk kop thee met appelgebak én een goed gesprek! Bij de juiste klik gaan we misschien wel hele mooie online dromen bouwen!

Ineke