Spannend! Mijn tweede bedrijf gaat bijna live!

Gunfactor 10 is gestart in 2011. Begin 2021 bestaan we alweer 10 jaar! In die tijd heb ik met enorm veel plezier mogen ondernemen. Ik heb  mooie opdrachten mogen doen voor fijne opdrachtgevers. Ik heb kunnen werken met mensen die heel prettig zijn als persoon, maar ook ieder een eigen (online) expertise hebben én ik ben blijven dromen om mijn eigen projecten te realiseren.

In 2020 en 2021

2020 en 2021 zijn de jaren waarin ik, en daarmee het bedrijf Gunfactor 10, ervoor heb gekozen om niet (teveel) opdrachten te doen voor opdrachtgevers.  Ik ken mezelf ondertussen goed en weet dat de klant altijd voor mijn eigen projecten gaat.  Heel af en toe doe ik een project voor een externe en één van mijn allereerste klanten, Bodyhoop, blijf ik ook ondersteunen. De Bodyhoop is gewoon een té leuk product.

Aftellen…

Alle opdrachten van Gunfactor 10 zijn de afgelopen periode afgerond en op die manier is langzaam de ruimte gecreëerd om eigen projecten nu voorrang te verlenen. Eind oktober gaat mijn allereerste (zelfbedachte) project live, de elfstedenonline.  Op de website zijn we letterlijk aan het aftellen. Het is een project waar ik al vanaf 2011, de start van mijn bedrijf, mee in mijn hoofd zit. En nu wordt het dan eindelijk gerealiseerd!

Logo-elfstedenonline.nl

Teamwork

Natuurlijk doe ik het niet alleen. Samen met de allerbeste ontwerper, projectleider en strateeg (alles in één persoon) en één van de beste website bouwers die ik ken, hebben we www.elfstedenonline.nl daadwerkelijk ontwikkeld. Ik ben super trots op het eindresultaat én op ons team.

Hoe het begon…

De elfstedenonline heb ik in 2011 bedacht. Als Friezin in Amsterdam vond ik het enthousiasme over de elfstedentocht opvallend groot en ik bedacht mij, het is eigenlijk de ultieme marketingtool voor Friesland. Het online centraal zetten van alleen de elfstedentocht heeft tot nu toe nog niemand gedaan.   Friesland is natuurlijk meer dan alleen de elf steden. Maar ik geloof dat het centraal zetten van de elfstedentocht online van grote toegevoegde waarde is voor de provincie Friesland én haar ondernemers. Vandaar dat ik dit project nu zelf heb ontwikkeld.

De missie van Gunfactor 10

Het idee klopt ook omdat het me terug brengt bij de kern van waarom ik met Gunfactor 10 ben gestart. Wij helpen ondernemers het internet effectief in te zetten.

Hoe nu verder?

Eind oktober gaat fase 1 van de elfstedenonline.nl live.  Meld je aan om op de hoogte te worden gehouden.

Vanaf de livegang worden de resultaten van de website bijhouden en geoptimaliseerd om op die manier gereed te zijn voor de 2de fase van deze website. Hierover in de toekomst meer.

Dank alvast voor jouw enthousiasme en je support! Top wanneer je je opgeeft voor meer informatie en ons gaat volgen op Facebook en Instagram.

Spannend! Marc, Wouter en ik hebben er zin in!

Ineke