Gunfactor 10 heeft in 2020 en 2021 een (tijdelijk?) andere aanpak. Na bijna 10 jaar ondernemerschap heb ik besloten in deze jaren mijn eigen projecten neer te zetten. Op dit moment wordt minimaal gewerkt aan opdrachten voor klanten, maar maximaal gewerkt aan eigen projecten.

Eigen projecten…

Op dit moment wordt gewerkt aan het project ‘Eberhardjes’, samen met mijn compagnon Résalieke Vlieger. Ook werk ik aan mijn eigen project Elfstedenonline. Het is een uitdaging om vanuit je eigen kracht iets neer te zetten, maar het levert sowieso een schat aan ervaring op! Daarnaast geloof ik dat je jezelf altijd moet blijven uitdagen om meer te leren. Door deze stap te durven zetten, leer je veel over je eigen mogelijkheden en flexibiliteit. En avontuur brengt het ook… allemaal opbrengsten die onbetaalbaar zijn.

Eberhardjes

Met de Eberhardjes hopen we een ondernemende Stichting neer te zetten, waarmee we goed kunnen doen voor de stad Amsterdam en voor elkaar. Door steeds meer koekjes te verkopen, kunnen we de organisatie professionaliseren en verdienen we steeds meer geld voor het goede doel. Ons ultieme doel is het creëren van een baan waarmee we zelf ons inkomen kunnen verdienen, maar daarnaast steeds meer omzet kunnen realiseren voor het goede doel. Om in zo’n project te groeien is ontzettend boeiend en leerzaam. Lees meer over ons project op www.eberhardjes.nl

Elfstedenonline.nl

Mijn tweede project betreft Elfstedenonline. Een project waar je meer over hebt gelezen op deze site. De website is op 28 oktober 2020 live gegaan en is de start van een project waar ik nog veel plannen mee heb. De Elfstedentocht is een magisch iets, op allerlei manieren. Achter de schermen ben ik met vervolgstappen bezig waar ik jou als lezer in de toekomst meer over hoop te vertellen, want dan is het gelukt :)

Gunfactor 10

De diensten van Gunfactor 10 staan deze jaren voor anderen dus op een lager pitje, maar worden juist, door mezelf en bij eigen projecten in volle overtuiging ingezet. Een betere manier om je eigen diensten uit te testen is er eigenlijk niet.

Ineke