In 2020 en 2021 is gewerkt aan de projecten www.eberhardjes.nl en www.elfstedenonline.nl. Vanaf 2022 zijn weer extra projecten opgepakt via Gunfactor 10. 

Gunfactor 10

In 2020 en 2021 zijn de werkzaamheden voor Gunfactor 10 op een laat pitje gezet en is voornamelijk gewerkt aan het neerzetten van twee nieuwe organisaties (www.eberhardjes.nl en www.elfstedenonline.nl) die zich de komende tijd verder zullen ontwikkelen. Van te voren wist ik natuurlijk niet dat deze jaren erg uitdagend zouden worden, maar het heeft me veel geleerd.

Op dit moment wordt het ondernemerschap weer met mooie opdrachten via Gunfactor 10 gecombineerd. Soms zou je wensen dat je 48 uur in een dag had, want de ideeën en het ondernemen staan niet stil.

Naast Gunfactor 10 is het product ‘Eberhardjes’ uitgegroeid tot een volwassen Amsterdams product waarmee ik, naast Gunfactor 10, mooie uitdagingen zie om tot bijzondere resultaten te komen. Focus ligt daarom op mijn huidige klanten en mijn eigen projecten. Mocht je echter ondersteuning nodig hebben, of alsnog gebruik willen maken van mijn diensten, neem vooral contact op. Wie weet kan ik je in ieder geval verder helpen. Op deze website dus voorlopig positieve ‘radiostilte’…

Ineke